Copyright © Alle rechten voorbehouden / All rights reserved.  ALGEMENE VOORWAARDEN / GENERAL TERMS AND CONDITIONS   |   PRIVACY BELEID / PRIVACY POLICY

Aloha Spiritual

Binnen deze site zoeken


Email Consult klik hier

Like Omata op Facebook

Contactgegevens

Aloha Spiritueel

Mallorcastraat 8

1339 XE  Almere Buiten

036-8414792   

+31368414792   

Info@alohaspiritueel.nl

Contact Vissen uit de Hemel De wereld van  Omata Tutini,  een Maori vrouw.

Paragnost - Medium - Trans Medium - Psychometrie  

Magnetiseren - Healing

 Spirituele Reizen - Spirituele Coaching - Spirituele Huwelijken  

Workshops -  Relatie bemiddeling

 Begeleiding kinderen en volwassenen

Zakelijk advies

Lezingen voor zalen

Huiskamer sessies en thuis consulten

Verkoop van helende edelstenen

ALOHA SPIRITUEEL   OMATA TUTINI


GRATIS WEKELIJKS

Lenormand card reading


GRATIS WEKELIJKSE  

Angel Scoop READING


GRATIS WEKELIJKSE

Numbers and Stones

Email Consult English


 

 Beursvoorwaarden Beurs Nieuwegein


Aanmelding geschiedt door middel van het inschrijf- formulier, te versturen naar omatatutini@gmail.com Na de inschrijving ondertekent retour ontvangen te hebben en de betaling is voldaan, krijgt u een bevestiging en een standhouders-nummer en is uw plaats gegarandeerd.


Een niet volledig ingevuld/doorgestreept inschrijfformulier wordt niet als

geldig beoordeeld. De bevestigingen van inschrijving vinden plaats in volgorde van betaling.


Het standgeld overmaken naar: RABOBANK: NL25RABO0320430278 t.n.v. Aloha Spiritueel o.v.v. Beurs ‘t Veerhuis Nieuwegein, de betreffende beursdata (graag per beurs overmaken) en uw toegewezen standhouders-nummer.


De consult/behandel-prijzen zijn vastgesteld vanaf € 15,00(15 minuten), dit dient ook duidelijk zichtbaar te zijn op uw tafel. Bij een langer consult maakt u een prijsafspraak met de bezoeker, maar dit bedrag mag max. 25 euro zijn (half uur).


Huisdieren zijn niet toegestaan.


Standhouders zijn ten alle tijde, verantwoordelijk voor de door hen ingebrachte goederen en artikelen, deelname is geheel voor eigen risico.


Elke standhouder is aansprakelijk voor beschadigingen van welke aard dan ook, door of vanwege de standhouder veroorzaakt, tijdens de duur van de beurs en gedurende de op en afbouw-periode. De Beursorganisatie Goed Gevoel, aanvaardt geen aansprakelijkheid gedurende de beursdagen. U dient zelf uw goederen te verzekeren.


Deelnemers worden geacht, aanwezig te zijn tijdens de beursdagen en hun stand te bemannen, zaterdag en zondag vanaf 10.30 uur tot 17.00. Dit zijn ook de openingstijden voor het publiek. De zaal is voor standhouders, zaterdag en zondag geopend vanaf 08.30 uur. Zondag dienen de zalen om 17.00 uur leeggeruimd te zijn.


Annuleringen

- uitsluitend schriftelijk via mail naar omatatutini@gmail.com

- Tot 2 weken voor aanvang beurs, bent u € 5 administratiekosten verschuldigd. - Vanaf 1 week voor aanvang beurs, bent u 50 % van het standgeld verschuldigd. Indien u niet annuleert en/of zonder overleg niet aanwezig bent op de beurs bent u het gehele bedrag verschuldigd.

Voor inlichtingen: Juana Meurs 06-53777447 of Omata Tutini 036-8414792


 Goed Gevoel spirituele beurzen 2018:

• Nieuwegein 22 & 23 sept. • Leeuwarden 7 & 8 okt. • Almere 27 & 28 okt. • Nieuwegein 15 & 16 dec. www.alohaspiritueel.nlInfo@alohaspiritueel.nl tarotistejuana@hotmail.com


Goed Gevoel Spiritueel

Juana Meurs