Copyright © Alle rechten voorbehouden / All rights reserved.  ALGEMENE VOORWAARDEN / GENERAL TERMS AND CONDITIONS   |   PRIVACY BELEID / PRIVACY POLICY

Aloha Spiritual

Binnen deze site zoeken


Email Consult klik hier

Like Omata op Facebook

Contactgegevens

Aloha Spiritueel

Mallorcastraat 8

1339 XE  Almere Buiten

036-8414792   

+31368414792   

Info@alohaspiritueel.nl

Contact Vissen uit de Hemel De wereld van  Omata Tutini,  een Maori vrouw.

Paragnost - Medium - Trans Medium - Psychometrie  

Magnetiseren - Healing

 Spirituele Reizen - Spirituele Coaching - Spirituele Huwelijken  

Workshops -  Relatie bemiddeling

 Begeleiding kinderen en volwassenen

Zakelijk advies

Lezingen voor zalen

Huiskamer sessies en thuis consulten

Verkoop van helende edelstenen

ALOHA SPIRITUEEL   OMATA TUTINI


GRATIS WEKELIJKS

Lenormand card reading


GRATIS WEKELIJKSE  

Angel Scoop READING


GRATIS WEKELIJKSE

Numbers and Stones

Email Consult English

HUISKAMERSESSIE
Samen met mijn man geven we regelmatig Individuele Huiskamersessies voor groepen bij mensen thuis door het hele land. Voorheen vond de huiskamersessie inderdaad in de huiskamer plaats en kon iedereen in die groep alles van de ander horen. Voordeel was dat men veel gelijksoortige ervaringen had meegemaakt waardoor er veel begrip en troost voor elkaar was, terwijl de band tussen de mensen onderling,  hierdoor versterkte. Nadeel was dat sommigen in zo’n grote groep  niet durfden te vertellen waar het om ging in hun leven. Hieruit is een nieuwe manier van huiskamersessie ontstaan.

Door de gastvrouw (diegene die de huiskamersessie organiseert) wordt een rooster gemaakt hoe laat ieder aan de beurt is. Voor zo’n ”Individuele huiskamersessie”, is een  aparte kamer nodig (apart van de woonkamer) om in alle rust de consulten te kunnen geven. Men wordt eerst ontvangen in de woonkamer en kan daar eventueel wachten als men iets te vroeg is of als het consult wat uitloopt. De consulten doe ik samen met mijn man, bij elkaar in dezelfde ruimte.

We geven dan 2 readingen in die sessie, dit duurt ongeveer  ½ uur.


Het consult van mij(Omata) betreft boodschappen die ik doorkrijg vanuit overledenen, gidsen en engelen uit  de bovenwereld en vanuit de goddelijke wereld, terwijl er tegelijkertijd ook een healing plaatsvindt en ik sluit de sessie af met een kaartlegging.Er mag ook een foto meegenomen worden om te readen, maar hiervoor is wel toestemming nodig van de betreffende. Soms wil men contact met overledenen om bijvoorbeeld te vragen waarom die persoon zo is overleden, of waarom dit of dat zo gegaan is. Niet altijd echter, mag ik doorgeven hoe de situatie geweest is; dit wordt dan aan mij doorgegeven door de overledene of door mijn gidsen. Hier dienen we dan respect voor te hebben.  

Rob, mijn man, ontcijfert de geboortedatum en het huisnummer en vertelt wat de

kwaliteiten van iemand zijn en wat de blokkades/moeilijkheden, om te overwinnen.

Tevens ziet hij het zieledoel van de persoon en kijkt hij ook naar de verwachtingen

voor het betreffende jaar voor die persoon. Hiernaast verkoopt Rob edelstenen, om

versnelt problemen op te lossen, fysiek en mentaal.
De kosten van een huiskamersessie hangen af van het aantal deelnemers, van de reistijd en afstand van heen en terugreis voor ons.  Informeer naar de kosten zodra u met een groep mensen belangstelling heeft voor een huiskamersessie.

Aloha Spiritueel