Klik hier om een inschrijfformulier aan te vragen  voor deelname als standhouders


Goed Gevoel Beurzen

24 februari in Almere,
14 april in Nieuwegein,
8 september in Almere,
6 oktober in Nieuwegein
14 / 15 december Nieuwegein


Het betreft beurzen met voor elk wat wils, op het gebied van
Gezondheid, Healingen, Spiritualiteit, Edelstenen en Sieraden.

Openingstijden 10.30 - 17.00 uur.

Vraag als standhouder een inschrijfformulier aan via
Wij zien u graag op onze beurzen.
Lieve mensen, 27 en 28 oktober organiseren we een gezellige Goed Gevoel Beurs in Almere.
Het betreft een beurs met voor elk wat wils, op het gebied van Gezondheid, Life-Style, Spiritualiteit, Edelstenen en Sieraden.
De beurs wordt gehouden in Hotel van der Valk, Veluwezoom 45, Almere.
Openingstijden 10.30 - 17.00 uur.
Vraag als standhouder een inschrijfformulier aan via sylvia@praktijksamasta.nl, joke@novakarma.nl of omatatutini@gmail.com 
Tot in Almere.

De Goed Gevoel Beurzen van 8 september en
6 oktober komen tot nader bericht te vervallen i.v.m. ziekteproces en persoonlijke omstandigheden.


De Goed Gevoel Beurzen van 8 september en 6 oktober komen tot nader bericht te vervallen ivm ziekteproces en persoonlijke omstandigheden
   19 augustus 2019

   Beste Standhouders,
Rob heeft nu 2 chemotherapieën achter de rug en heeft hier goed op gereageerd. Hij is nu een paar weken thuis, alvorens de 3e en laatste chemokuur zal plaatsvinden. Zijn conditie is wel totaal verdwenen ondanks dat zijn lichaamsweerstand weer aan het toenemen is.
De leukemie is voor ons wel een dusdanige waarschuwing geweest dat we daar iets mee moeten doen. De boodschap die we er in ieder geval uithalen is dat Rob het rustiger aan zal moeten doen in zijn leven.
Daarom besluiten we om te stoppen met de Goed Gevoel Beurzen. Sorry dat we misschien voor sommigen daar laat mee komen, maar we hadden even het idee om de decemberbeurs nog door te laten gaan.
Maar daar  zijn we inmiddels toch op terug gekomen.

Dit betekent dat ook de volgende beurs komt te vervallen:   
8 september - Almere    6 oktober – Nieuwegein       14 en 15 december – Nieuwegein

Tilly Dijks en Omata organiseren in Apeldoorn gezellige spirituele beurzen onder de naam Otilla en de eerstvolgende beurs is 12 en 13 oktober in De Stolp Violierenplein 101. Je kunt je opgeven via dijks.tilly@gmail.com en informatie inwinnen via www.otilla.nl

We willen jullie als standhouders heel hartelijk bedanken voor de bijzondere samenwerking en de mooie sfeer die we met elkaar hebben neergezet op de beurzen en voor het in ons gestelde vertrouwen.
We hopen dat jullie nog een andere beurs kunnen vinden in december om als standhouder aan  te kunnen deelnemen en wensen jullie veel succes in jullie leven. Ongetwijfeld komen we elkaar nog eens tegen in de spirituele wereld.
Veel liefde en licht,

Rob den Oudsten en Omata Tutini