Copyright © Alle rechten voorbehouden / All rights reserved.  ALGEMENE VOORWAARDEN / GENERAL TERMS AND CONDITIONS   |   PRIVACY BELEID / PRIVACY POLICY

Aloha Spiritual

Binnen deze site zoeken


Email Consult klik hier

Like Omata op Facebook

Contactgegevens

Aloha Spiritueel

Mallorcastraat 8

1339 XE  Almere Buiten

036-8414792   

+31368414792   

Info@alohaspiritueel.nl

Contact Vissen uit de Hemel De wereld van  Omata Tutini,  een Maori vrouw.

Paragnost - Medium - Trans Medium - Psychometrie  

Magnetiseren - Healing

 Spirituele Reizen - Spirituele Coaching - Spirituele Huwelijken  

Workshops -  Relatie bemiddeling

 Begeleiding kinderen en volwassenen

Zakelijk advies

Lezingen voor zalen

Huiskamer sessies en thuis consulten

Verkoop van helende edelstenen

ALOHA SPIRITUEEL   OMATA TUTINI


GRATIS WEKELIJKS

Lenormand card reading


GRATIS WEKELIJKSE  

Angel Scoop READING


GRATIS WEKELIJKSE

Numbers and Stones

Email Consult English

Hallo, mijn naam is Omata. Ik ben geboren op the Cook Islands, nabij Hawaii en Nieuw Zeeland. De Maori’s, waartoe mijn familie behoort zijn de oudste Indianen ter wereld. Mijn grootvader was koning op èèn van deze eilanden. Hij was een groot opperhoofd en geneesheer; hij genas en adviseerde zijn eilandbewoners met veel liefde. Mijn ouders waren heel bijzondere en liefdevolle mensen, mijn moeder en oma bezaten de gave om in de toekomst te kunnen kijken en te genezen. Ze hadden ook veel kennis van geneeskrachtige kruiden. Helderzienheid, heldervoelendheid en genezen zit in mijn familie, dit heb ik van nature meegekregen.

Inmiddels woon ik al ruim 30 jaar in Nederland,waarvan ik 16 jaar lang in de horeca gewerkt heb in mijn eigen Hotel/Restaurant. Hier liep ik mezelf voorbij; weken van 70 uur werken waren heel gewoon. Op een gegeven moment hoorde ik de stem van mijn overleden moeder, die zei:”Stop met wat je nu aan het doen bent. Jouw pad is voorbestemd om mensen te helpen in het spirituele”.Spontaan melden mensen zich bij mij aan met vele levensvragen en verzoeken om genezing. Om deze reden ben ik mijn eigen bedrijf begonnen: ”Aloha Spiritueel”.


Als medium sta ik op Pasar Malam’s en op paranormale beurzen door vrijwel het hele land en in België. Als u wilt weten op welke beurzen u mij kunt vinden en wanneer, kijk dan verder bij Agenda op www.alohaspiritueel.nl Verder geef ik lezingen voor zalen, waarin ik u boodschappen vanuit de bovenwereld mag doorgeven en werk ik ook met psychometrie(d.m.v. voorwerpen of foto’s).


Zoekt u goede raad of spiritueel advies (ook zakelijk )? Wilt u een verrassende en onthullende toekomst voorspelling? Heeft u moeilijkheden binnen uw liefdes- of gezins-relatie?

Wilt u voor een groep mensen een huiskamer sessie bij u thuis ? Kunt u moeilijk reizen en wilt u een consult bij u thuis?


Ik wil u graag op zielsniveau ontmoeten en met adviezen en healing bij staan.

OMATA

Als klein kind al wist ik wie er ziek zou worden en wat mensen mankeerde. Van mijn ouders mocht ik toen nog niets vertellen wat ik bij anderen waarnam. Mijn jeugd was fantastisch op zo’n paradijselijk eiland, maar toch ben ik met een strenge discipline opgevoed. Na mijn Doctoraal behaald te hebben in de Politicologie ontdekte ik dat in de Politiek werken niet bij mij paste. Na een studie voor Binnenhuisarchitect heb ik gewerkt in Azië, Amerika en in Europa. In 1980 ben ik verhuisd naar Nederland.