Copyright © Alle rechten voorbehouden / All rights reserved.  ALGEMENE VOORWAARDEN / GENERAL TERMS AND CONDITIONS   |   PRIVACY BELEID / PRIVACY POLICY

Aloha Spiritual

Binnen deze site zoeken


Email Consult klik hier

Like Omata op Facebook

Contactgegevens

Aloha Spiritueel

Mallorcastraat 8

1339 XE  Almere Buiten

036-8414792   

+31368414792   

Info@alohaspiritueel.nl

Contact Vissen uit de Hemel De wereld van  Omata Tutini,  een Maori vrouw.

Paragnost - Medium - Trans Medium - Psychometrie  

Magnetiseren - Healing

 Spirituele Reizen - Spirituele Coaching - Spirituele Huwelijken  

Workshops -  Relatie bemiddeling

 Begeleiding kinderen en volwassenen

Zakelijk advies

Lezingen voor zalen

Huiskamer sessies en thuis consulten

Verkoop van helende edelstenen

ALOHA SPIRITUEEL   OMATA TUTINI


GRATIS WEKELIJKS

Lenormand card reading


GRATIS WEKELIJKSE  

Angel Scoop READING


GRATIS WEKELIJKSE

Numbers and Stones

Email Consult English

Van Assepoester tot Valentijn:


Valentijn, 14 februari  is de dag der liefde geworden. Een dag waarop  men zijn liefde laat blijken aan diegenen waar men van houdt.  Dit gebeurt  door het geven van bloemen, snoep in de vorm van een hart of een mooie kaart, etc. Vaak is het zelfs een liefdesverklaring. Valentijn was een Bisschop die door een heidense soldaat en een Christenvrouw werd benaderd om hun huwelijk te sluiten. In die tijd van Keizer Claudius was zo’n huwelijk verboden. Valentijn vond de liefde belangrijker dan de wetten van de keizer  en huwde het stel.  Al snel kwamen meerdere soortgelijke paren met eenzelfde verzoek om hen te trouwen. Valentijn werd gevangen genomen en werd onthoofd. Valentijn zag nog net kans voor het vonnis, de dochter van de gevangenisbewaarder een briefje toe te stoppen. Toen zij dit opende viel er een bloem uit en in de brief stond: ”Van je Valentijn.”

Paus Gelasius 1 riep in het jaar 496, 14 februari uit tot de dag van de heilige Valentijn.

Valentijn staat voor liefde en gevoelens die mogen  stromen.

Het getal 14 staat voor een Assepoesterleven, een leven van stank voor dank, waarin je niet mag zijn zoals je bent en jezelf aan moet passen ten koste van jezelf. Iedereen kent wel het sprookje van Assepoester, die zichzelf uit de naad moest werken en geen waardering kreeg.                                             

De tegenwoordige tijd kent echter ook veel Assepoesters, zowel in mannelijke als in vrouwelijke vorm.  De omstandigheden kunnen wel wat verschillen van toen, maar dit hoeft niet.  4 staat namelijk voor pech en 1 staat voor Aktie.  De Assepoesters van vandaag de dag zijn vaak heel wijs en worden geboren in een gezin van:”Niet zeuren maar doorgaan.”   Met hun wijsheid kunnen ze geen kant op omdat hier niet naar geluisterd wordt. Sterker nog ze moeten eerst denken en dan pas wat zeggen. Hierdoor gaan deze mensen voorzichtig worden met wat ze zeggen en zullen dus alleen nog maar dingen zeggen die ze kunnen bewijzen. Ze stappen uit de cirkel van spontaniteit en gaan aan de zijkant van het leven staan, analyseren. Ze raken hierdoor hun spontaniteit kwijt en dit wordt nog verergerd doordat ze gaan twijfelen aan zichzelf. Ze gaan zoeken naar een manier, dat als ze het zo doen dat het dan wel goed is.  Het gaan mensen worden van vaste patronen, die eerst willen weten waar ze aan toe zijn voordat ze ergens aan willen beginnen. Als ze iets moeten organiseren doen ze hun voorbereidingen goed, zodat er niets mis kan gaan want daar zijn ze bang voor; ze hebben namelijk faalangst. Waar ze afhankelijk zijn van anderen ,daar gaat het mis, die hebben hun voorbereidingen niet goed gedaan, waardoor ze alsnog moeten improviseren.

Assepoesters kunnen fantastisch goed improviseren, met 1 a 2 uur vertraging wordt het weer geweldig en komt alles weer in orde. Ze komen dan van de 14 in de 5 energie. 5 is improviseren, creatief zijn. Dit thema 14 = 5 blijft ze hun hele leven lang achtervolgen, doordat ze regelmatig uitgedaagd worden in hun improvisatie te gaan zitten. Door te improviseren en te vertrouwen op het leven en op hun eigen kwaliteiten komen ze in de 5 energie. Assepoesters worden vrijwel altijd geboren  in een pitbullgezin om te leren grenzen te stellen. In de praktijk gebeurt echter vaak het omgekeerde. Het zijn mensen met een groot hart, die als geest in een lichaam zich steeds verder terugtrekken uit dit lichaam. Echter verder dan hun grote hart kan hun geest er niet uit, omdat deze mensen 24 uur per dag liefde uitstralen. 14 februari, 14-2= 16; bij 16 is 6 houden van en 1 is Aktie, om van zichzelf te houden   moeten ze dus eerst iets doen. Maar mensen met een of meerdere zessen in hun getallen geven meer liefde weg dan anderen die geen zessen hebben. Ze hoeven de rest van hun leven dus niets meer te doen voor anderen want 24 uur per dag stralen ze liefde uit. Valentijn zit in de 5- energie, het gaat er dus om vanuit de faalangst en vaste patronen, in het volledige zelfvertrouwen te komen.