Copyright © Alle rechten voorbehouden / All rights reserved.  ALGEMENE VOORWAARDEN / GENERAL TERMS AND CONDITIONS   |   PRIVACY BELEID / PRIVACY POLICY

Aloha Spiritual

Binnen deze site zoeken


Email Consult klik hier

Like Omata op Facebook

Contactgegevens

Aloha Spiritueel

Mallorcastraat 8

1339 XE  Almere Buiten

036-8414792   

+31368414792   

Info@alohaspiritueel.nl

Contact Vissen uit de Hemel De wereld van  Omata Tutini,  een Maori vrouw.

Paragnost - Medium - Trans Medium - Psychometrie  

Magnetiseren - Healing

 Spirituele Reizen - Spirituele Coaching - Spirituele Huwelijken  

Workshops -  Relatie bemiddeling

 Begeleiding kinderen en volwassenen

Zakelijk advies

Lezingen voor zalen

Huiskamer sessies en thuis consulten

Verkoop van helende edelstenen

ALOHA SPIRITUEEL   OMATA TUTINI


GRATIS WEKELIJKS

Lenormand card reading


GRATIS WEKELIJKSE  

Angel Scoop READING


GRATIS WEKELIJKSE

Numbers and Stones

Email Consult English

Licht-Meditatie


Sluit je ogen voor een betere concentratie. Zorg dat je goed geaard bent door beide voeten op de grond te zetten. Wees je bewust van je voeten, door je tenen te bewegen.


Stel je voor dat je voetzolen roodgloeiend zijn van de warmte. Die rode warmte, straalt door je voeten als een kolom de aarde in. De aarde is zelf ook een warmtebron en stuurt, nu je goed geaard bent, zijn rode warme energie door je voeten omhoog je benen in. Voel je benen warm worden. Die rode warmte komt verder in je lichaam omhoog door je bekken, je buik en je rug worden nu ook warm. Voel de warmte nu door je borst, bovenrug en schouders gaan; door je armen en handen heen die nu ook warm worden. De warmte  gaat door naar je nek en door je hoofd er weer uit. Er stroomt door je hele lichaam nu warme rode energie.


Stel je nu voor dat er in de voorkant van je hart een deurtje zit. Open dit deurtje en laat die warme rode energie door je hart naar buiten stromen. De warmtebron is onuitputtelijk, laat maar stromen, er is geen tekort. Je zit lekker in je energie, je lichaam  is warm en jij bent hier veilig. Stel je nu voor dat er mensen zijn waar je nog steeds boos op bent. Mensen die jou oneerlijk behandeld hebben, die gemeen tegen je  zijn geweest,die je het leven zuur hebben gemaakt. Mensen die ervoor zorgden dat je niet jezelf kon zijn, waardoor je je moest aanpassen ten koste van jezelf. In het leven van “Niet zeuren maar doorgaan” heb je deze boze en verdrietige gevoelens weggedrukt, maar het hindert je nog steeds. Het zit nog in je lichaam als een donkere pijnlijke energie. Misschien heb je er lichamelijke klachten door gekregen, is de geestelijke pijn die je toen ervaren hebt, een lichamelijke pijn geworden. Stel je nu voor dat je deze mensen gaat vergeven voor alles wat ze jou hebben aangedaan.


Stel je nu voor bij dit vergeven, dat er donkere energie vanuit je hart naar buiten gaat zodra je mensen vergeeft. Stuur de donkere energie niet naar de aarde, de aarde zit al vol genoeg met donkere energie. Geef  de donkere energie maar  naar de bovenwereld, stuur het maar naar boven. De engelen om ons heen transformeren de donkere energie in lichtenergie. Weet dat er om ons heen Engelen zijn, die van je houden, die bij je horen en je helpen met je leven, je leven voorbereiden. Vergeef je vader, je moeder, je broer, je zus, vergeef je zwager, je schoonzus, je buurman, je baas en je collega’s,  vergeef je partner en je kinderen. Voel dat er nu veel donkere energie door je hart naar buiten gaat. Vergeef God dat hij je misschien zo’n moeilijk leven heeft laten leven. Vergeef jezelf, vergeef je tekortkomingen, niemand is perfect. Jij bent goed genoeg zoals je bent. Voel dat het nu ruimer en lichter gaat worden in je lichaam. Je lichaam raakt nu snel gevuld met lichtenergie, gevuld met wit licht. Vanuit je hart is er nu een  witte lichtbron ontstaan, die je helemaal omgeeft, je in een witte lichtbundel zet.


Stel je nu voor dat er in de wereld veel mensen zijn zoals jij; koppel  je lichtbundel nu aan de lichtbundel van andere mensen in de wereld en voel dat we als groep lichtwezens, gezamenlijk meer licht kunnen uitstralen. Stel je nu voor dat er uit het heelal een brede witte lichtbundel komt naar de aarde,een poort die geopend wordt, die de aarde beschijnt en vult met zuiver wit licht. Wij worden beschenen door deze bundel wit licht, maar wij stralen zelf ook wit licht uit en versterken deze poort van licht die naar de aarde komt. Laat deze lichtenergie je een moment helemaal doorstromen en overspoelen en geniet ervan.


Kom nu weer terug in je eigen lichtbundel. Wees je bewust van de stoel waarop je zit,voel je voeten, beweeg je tenen, schraap je keel, open je ogen en rek je uit. Kom terug in wie je bent en bij deze dag. De planeten, versterkt door de zon,  helpen hun energie te bundelen met de lichtpoort die geopend is op 21-12-2012. 21 december is de eerste dag van een nieuwe beschaving, waarin de aarde vanuit de 3e dimensie getransformeerd gaat worden naar de 5e dimensie. Een nieuw leven voor ons allen, van vrede, liefde, licht en harmonie,als we ons hier maar voor openstellen.